fb tw
zwem4daagse

Inschrijving Zwem4daagse is weer gestart!

Wanneer?

Van maandag 25 juni tot en met vrijdag 29 juni 2018 organiseert het Openluchtbad wederom de Zwolse zwem4daagse. Jij doet toch ook weer mee? Voor of nadat je hebt gezwommen kun je ook nog meedoen met allerlei leuke activiteiten en demo’s van watersporten in en om het zwembad.

Wat moet je weten?

In de week van de zwem4daagse zwem je minimaal bestuur@openluchtbad-zwolle.nl dagen een afstand van 500 meter. Dat is 10 banen in het grote bad. Heb je alleen een A-diploma, dan zwem je de helft: 4 dagen een afstand van 250 meter. Je kunt elke dag komen zwemmen. Je kunt starten wanneer jij wilt, als het maar tussen 16.00 en 18.30 uur is. Aan het eind van deze zwemweek krijg je natuurlijk een mooie medaille voor jouw topprestatie!

Inschrijven

Je kunt je HIER online aanmelden. Doe het snel, want je kaartje is dan 1 tot 1,50 euro goedkoper!

Wat kost het?

In de voorinschrijving betaal je als lid van het Openluchtbad 3 euro en als niet-lid 6 euro. Je kunt je voorinschrijven tot en met 24 juni 2017.
Tijdens de Zwem4daagse zelf, op maandag 25 juni of dinsdag 26 juni kun je je ook nog inschrijven, vanaf 15.45 uur. Dan kost deelname 4 euro voor leden en 7,50 voor niet-leden.

Activiteiten

Zoals je van ons gewend bent, is de Zwem4daagse een feestje. Daarom is er deze week van alles te doen in het Openluchtbad. Zo kun je op maandag meedoen met een demonstratie van duikvereniging De Tuimelaar. Dinsdag is het inmiddels traditie: poffertjesdag! Op vertoon van je zwemvierdaagse kaartje krijg je een gratis portie niet te versmaden poffertjes van Saskia van ’t Winkeltje.
Op woensdag staat de stoere boot van de Reddingsbrigade Zwolle er weer en op donderdag en vrijdag is er bootcamp voor kids. Verder kun je je de hele week uitleven op de stormbaan en is er op dinsdag- en donderdagavond (bij mooi weer) een demo pilatesles van Pilates Zwolle.

Kortom, het wordt weer een feestje! Schrijf je dus snel in. Heb je vragen? Mail zwemvierdaagse@openluchtbad-zwolle.nl Tot de 25e!

Intersport Daka aakz Dogger Bluefinger