fb tw

Abonnement kopen

Je kunt HIER INLOGGEN als je vorig jaar ook lid was. Hier kun je je eigen abonnement(en) beheren, vrijwilligerswerk inplannen en betalen.

REGISTREER HIER als je voor het eerst je abonnementen wilt beheren. Na registreren ontvang je binnen enkele minuten een verificatie mail. Let op dat je je juiste mailadres gebruikt. Controleer eventueel je spam mail.

Iedereen kan digitaal het nieuwe abonnement aanschaffen.

Tarieven

De vereniging heeft haar abonnementenstructuur aangepast, omdat tijden en gezinssamenstellingen veranderen. Vanaf dit seizoen wordt de limiet van 6 betaalde abonnementen onder 1 hoofdlid opgeheven, ook voor het 7e en de eventuele meerdere abonnementen moet worden betaald.
Uitgangspunt blijft dat abonnementen bedoeld zijn voor gezinnen.
Deze aanpassing is door de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering op 5 maart 2018 bekrachtigd. Mogelijk passen we vanaf 2019 de abonnementenstructuur verder aan.

Introducees

Het tarief voor een introducee is € 5,00. Per abonnement mogen tien introducees worden meegenomen naar het zwembad.
Let wel: De veiligheid blijft voorop staan waardoor het bij hele grote drukte kan zijn dat introducees niet naar binnen kunnen...

Vroege Vogel Zwemmen

Het tarief voor het Vroege Vogel (baantjes) zwemmen voor niet-leden is € 4,00.

Tarieven 2018
Aantal personen Normaal* Voorverkoop**
1 € 55 € 45
2 € 93 € 76
3 € 131 € 107
4 € 169 € 138
5 € 207 € 169
+ 1 + € 38 + € 31

*) Nieuwe leden betalen éénmalig € 5,= administratiekosten.
**) De voorverkoop is van 1 april 2018 10:00u t/m 27 april 2018.

Fysieke voorverkoop 19 april

Heb je behoefte aan ondersteuning bij het verlengen van je abonnement? Kom dan op donderdag 19 april naar het Openluchtbad. Van 15:30 tot 19:30 uur staan vrijwilligers klaar om jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Vanzelfsprekend kun je dan het abonnement onder dezelfde voorwaarden bestellen als bij de digitale verkoop. Je bent van harte welkom.

Afhalen abonnementen

Als je je abonnement ophaalt bij je eerste bezoek aan het Openluchtbad, loop je het risico in een lange rij wachtenden terecht te komen. Daarom is er de mogelijkheid al eerder de pas te bemachtigen. Dit kan op:

Woensdag 25 april van 15:00 tot 17:00 uur
Donderdag 26 april van 19:00 tot 21:00 uur

Houd wel rekening met de verwerkingstijd van je bestelling. Houd bij het afhalen je lidnummer bij de hand. Dat maakt het voor de vrijwilligers bij de kassa gemakkelijker.

Bewaar je abonnement!

Je hebt misschien gemerkt dat onze abonnementen er dit jaar anders uit zien. Dat klopt! We hebben een nieuwe huisstijl en logo én er staat een QR code op. We starten dit seizoen namelijk een proef met het scannen van abonnementen. Dit betekent dat je abonnement niet elk jaar opnieuw gemaakt hoeft te worden. Beter voor het milieu en beter voor ons. Bewaar dus je abonnement!

Extra handen

Ondanks de inzet van alle leden als vrijwilliger is men nog op zoek naar een aantal vaste vrijwilligers. Te denken valt onder meer aan kassamedewerkers. Ook op ander vlakken kan men nog wel wat extrra (technische) handen gebruiken. Wie een praktische achtergrond heeft in elektrotechniek of werktuigbouwkunde kan zich aanmelden. Dagelijks moeten de waterbehandelingsinstallaties worden onderhouden. Ook klein (dagelijks) onderhoud en reparaties aan de gebouw gebonden installaties zoals CV ketels en elektrotechnische installaties behoren tot de werkzaamheden.Het Openluchtbad zorgt voor een korte opleiding.

En wil je graag de Zwem4daagse organiseren? Ook hier zoeken we nog vrijwilligers voor.

Voor al deze functies kun je informatie opvragen of je direct aanmelden via bestuur@openluchtbad-zwolle.nl!

Meehelpen

Onze leden verrichten allen een aantal uren vrijwilligerswerk per seizoen, varierend van 6 tot maximaal 12. In aanvulling op het reguliere vrijwilligerswerk dat onze leden verrichten, hebben wij ook klussen die soms meer individuele tijd en in andere gevallen, specifieke vaardigheden vragen. Graag nodigen wij je uit om door te lezen om te zien of er wellicht klussen liggen waarvoor wij u, geheel vrijblijvend, mogen benaderen.

Soorten vrijwilligerswerk

Toezichthouder

De dienst 3 x 2 uur (en enkele diensten van 3 uur) toezicht houden onder supervisie van de badmeester. Een toezichthouder is minimaal 18 jaar en in het bezit van een zwemdiploma.
 

Ondersteuning kassa

Deze dienst is twee maal drie uren onder supervisie van een medewerker van de kassagroep of in opdracht van de badmeester van dienst. Om bij de kassa te kunnen werken moet je 18 jaar of ouder zijn.
 

Schoonmaak

De dienst is drie maal twee uren schoonmaak rondom sluitingstijden.
 

Bemonstering

Gedurende enkele opeenvolgende dagen watermonsters nemen en hierop enkele analyses uitvoeren. Deze werkzaamheden vereisen kennis van laboratorium-werkzaamheden.
 

EHBO-er

Om tijdens de weekenden hand- en spandiensten op EHBO-gebied te verrichten is er een extra vrijwilligerstaak ontstaan. Het dienst is 2 keer 3 uur. Voorwaarde is wel dat je een geldig EHBO-diploma heeft.
 

Zwem4daagse

Om de zwem4daagse te organiseren zoeken we nog vrijwilligers die in de commissie plaats willen nemen.
 Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan HIER in voor de nieuwsbrief!

Intersport Daka aakz Dogger Bluefinger