fb tw

Abonnement kopen

U kunt HIER INLOGGEN als je vorig jaar ook lid was. Hier kun je je eigen abonnement(en) beheren, vrijwilligerswerk inplannen en betalen.

REGISTREER HIER als je voor het eerst je abonnementen wilt beheren. Na registreren ontvang je binnen enkele minuten een verificatie mail. Let op dat je je juiste mailadres gebruikt. Controleer eventueel je spam mail.

Iedereen kan digitaal het nieuwe abonnement aanschaffen. Voorafgaand aan het seizoen is er op woensdag 3 mei van 17:00 tot 20:00 uur de mogelijkheid om in de Paul Uilzaal van het openluchtbad met hulp een abonnement aan te vragen.

Tarieven

Dit jaar zijn we genoodzaakt de abonnementsprijzen met 2 euro per abonnement te verhogen. Ook de introducé prijs gaat met 50 eurocent omhoog, naar 5 euro pp. Reden daarvan is de verlenging van het seizoen, de benodigde uitbreiding van badpersoneel en beheer en de verhoging van veiligheid en hygiene ivm een aangescherpte Zwemwet. Deze verhoging is goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering op 27 maart 2017.

Introducees

Het tarief voor een introducee is dit jaar € 5,00. Per abonnement mogen tien introducees worden meegenomen naar het zwembad.
Let wel: De veiligheid blijft voorop staan waardoor het bij hele grote drukte kan zijn dat introducees niet naar binnen kunnen...

Vroege Vogel Zwemmen

Het tarief voor het Vroege Vogel Zwemmen voor niet-leden is dit jaar € 4,00.

Tarieven 2017
Aantal personen Normaal* Voorverkoop**
1 € 55 € 45
2 € 93 € 76
3 € 130 € 107
4 € 168 € 138
5 € 206 € 169
6 € 243 € 200

*) Nieuwe leden betalen éénmalig € 5,= administratiekosten.
**) De voorverkoop was van 8 april 2017 10:00u t/m 12 mei 2017.

Extra handen

Ondanks de inzet van alle leden als vrijwilliger is men nog op zoek naar een aantal vaste vrijwilligers. Te denken valt onder meer aan kassamedewerkers. Ook op ander vlakken kan men nog wel wat extrra (technische) handen gebruiken. Wie een praktische achtergrond heeft in elektrotechniek of werktuigbouwkunde kan zich aanmelden. Dagelijks moeten de waterbehandelingsinstallaties worden onderhouden. Ook klein (dagelijks) onderhoud en reparaties aan de gebouw gebonden installaties zoals CV ketels en elektrotechnische installaties behoren tot de werkzaamheden.Het Openluchtbad zorgt voor een korte opleiding.

En wil je graag de Zwem4daagse organiseren? Ook hier zoeken we nog vrijwilligers voor.

Voor al deze functies kun je informatie opvragen of je direct aanmelden via bestuur@openluchtbad-zwolle.nl!

Meehelpen

Onze leden verrichten allen een aantal uren vrijwilligerswerk per seizoen, varierend van 6 tot maximaal 12. In aanvulling op het reguliere vrijwilligerswerk dat onze leden verrichten, hebben wij ook klussen die soms meer individuele tijd en in andere gevallen, specifieke vaardigheden vragen. Graag nodigen wij je uit om door te lezen om te zien of er wellicht klussen liggen waarvoor wij u, geheel vrijblijvend, mogen benaderen.

Soorten vrijwilligerswerk

Toezichthouder

De dienst 3 x 2 uur (en enkele diensten van 3 uur) toezicht houden onder supervisie van de badmeester. Een toezichthouder is minimaal 18 jaar en in het bezit van een zwemdiploma.
 

Ondersteuning kassa

Deze dienst is twee maal drie uren onder supervisie van een medewerker van de kassagroep of in opdracht van de badmeester van dienst. Om bij de kassa te kunnen werken moet je 18 jaar of ouder zijn.
 

Schoonmaak

De dienst is drie maal twee uren schoonmaak rondom sluitingstijden.
 

Bemonstering

Gedurende enkele opeenvolgende dagen watermonsters nemen en hierop enkele analyses uitvoeren. Deze werkzaamheden vereisen kennis van laboratorium-werkzaamheden.
 

EHBO-er

Om tijdens de weekenden hand- en spandiensten op EHBO-gebied te verrichten is er een extra vrijwilligerstaak ontstaan. Het dienst is 2 keer 3 uur. Voorwaarde is wel dat je een geldig EHBO-diploma heeft.
 

Zwem4daagse

Om de zwem4daagse te organiseren zoeken we nog vrijwilligers die in de commissie plaats willen nemen.
 Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan HIER in voor de nieuwsbrief!

Intersport Daka aakz Dogger Lumen

[X]

De vereniging Openluchtbad Zwolle bestaat dit jaar 25 jaar. De grondleggers van de vereniging hebben samen met veel wijkbewoners in 1992 sluiting van het bad weten te voorkomen door een maandenlange bezetting van het bad. Het feit dat we al zo lang bestaan zegt iets over de enorme betrokkenheid bij ons bad en daar zijn we trots op. Daar willen we jullie voor bedanken!

De basis van het voortbestaan van het bad is de abonnementsstructuur gekoppeld aan het doen van 6 uur vrijwilligerswerk per hoofd lid per seizoen. Al jaren krijgen we dit met gemiddeld 1900 hoofdleden voor elkaar. Dat is de kracht van onze vereniging.

De laatste jaren merken wij echter dat er leden zijn die niet of niet volledig voldoen aan hun vrijwilligerswerk.

Dat betekent dat anderen dubbele diensten draaien om het ontstane gat op te vangen of dat we simpelweg geen toezicht hebben. Dat vinden we als bestuur niet acceptabel.

Vanaf dit jaar zullen we mensen die niet komen opdagen voor hun vrijwilligerswerk actief benaderen. Leden die vorig jaar geen enkele keer kwamen opdagen voor hun vrijwilligerswerk gaan we bellen als bestuur. Om met elkaar afspraken te maken voor dit seizoen. Zie het als een formele waarschuwing. Mocht dit niet gaan werken dan zullen we strengere maatregelen nemen. Lid zijn en je bijdrage leveren aan het runnen van het bad zijn de kurk waarop wij drijven. We gaan er vanuit dat elk lid zich inzet voor het Openluchtbad; op naar de volgende 25 jaar!